Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
nebo 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Pane a torciglione veloce
40min
Pane veloce
1u. 15min
Pane vodese con croce
13h 30min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane rustico
2 godz.
Pane integrale
Žádné hodnocení
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane bigio in casseruola
2sa 25 dk
Pane ticinese
1 godz. 50 min
panini al latte
2 godz. 5 min