Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
nebo 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Pane bigio in casseruola
2h 25 min
Pane ticinese
1h 50 min
Pane vodese con croce
13h 30min
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
panini al latte
2h 5min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Pane rustico
2h
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane rustico
2h
Pane al pomodoro e basilico
1h 45 min
Treccia bernese
1h 45 min