Zařízení & příslušenství
Pane paesano
Příprava 10min.
Celkový 3hod.
8 fette
Suroviny
-
175 g di latte
-
175 g di acqua tiepida
-
1 bustina di lievito secco, (7 g)½ cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
-
500 g di farina rustica e un po' di più per cospargere
-
1 cucchiaino di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 fetta
Protein
9 g
Kalorie
978 kJ /
234 kcal
Tuk
2 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pane alle olive
2hod. 20min.
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min.
panini al latte
2hod. 5min.
Pane bigio in casseruola
2hod. 25min.
Panini per hamburger
1hod. 45min.
Pane alle olive
2hod. 20min.
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min.
Pane rustico
2hod.
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min.
Pane veloce
1hod. 15min.
Pane al latte
2hod. 20min.
Pane ticinese
1hod. 50min.