Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
nebo 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Pane vodese con croce
13 godz. 30 min
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane rustico
2 Std.
Pane integrale
Keine Bewertungen
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Pane a torciglione veloce
40 Min
panini al latte
2h 5min
Pane ticinese
1h 50min