Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1770 g di acqua
- 100 g di patate pelate e a cubetti (1-2 cm)
-
12 ½
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino di zucchero
- 600 g di farina tipo 00
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
Ripieno
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di mozzarella a fette e ben strizzata
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 1 pomodoro ramato a fette (3-4 mm) fatte sgocciolare per 1 ora
- 2 - 3 pizzichi origano secco
- 2 filetti di acciughe sott'olio
Emulsione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2573 kJ / 615 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 80.6 g
- Tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Calzone
2h 50min
Focaccia alla crema di formaggi
2 godz. 10 min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Focaccia a sorpresa
2h
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3sa 20 dk