
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preparazione:
- 300 g di acqua a temperatura ambiente
-
10
g di malto di orzo
nebo 10 g di zucchero - 20 g di lievito di birra
- 400 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 10 g di olio di oliva
- acqua q.b. per spennellare
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 151 kcal / 632 kJ
- Protein
- 4.9 g
- Tuk
- 1.2 g
- Sacharidy
- 32.2 g
Alternativní recepty
Sfinciuni
3 godz. 30 min
Scacciata con salsiccia e patate
3 godz. 15 min
Pane al semolino
4 godz.
Iris siciliani
4 godz. 10 min
Muffolette
3 godz.
Brioche col tuppo
3 godz. 30 min
Panelle
1 godz. 25 min
Pane nero siciliano
8 godz. 50 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Brioches siciliane
3 godz. 15 min
Mafalde siciliane
2 godz. 15 min
Rosticceria siciliana
2 godz.