Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 25 g di nocciole
- 80 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 50 g di zucchero
- 1 uovo
- 180 g di farina + q.b. per infarinare
Ripieno
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna fresca liquida
- 2 tuorli
- 50 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1478 kJ / 353 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata al cioccolato bianco
1 Std. 10 Min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Torta al cioccolato (alla maniera de The help)
1 godz. 45 min
Crostata al tiramisù
3 godz. 15 min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30 min
Torta di mandorle e cioccolato
1h 30 min
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2 godz.
Torta sandwich al cioccolato
45 min
Torta Susanna
2 godz. 40 min
Torta veloce al cioccolato
20 min
Crostata alla crema di cioccolato
1 godz. 45 min
Torta tenerina
1 Std. 10 Min