Zařízení & příslušenství
Caramel sauce
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see Tip)1 tsp
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
vinegar1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
10.5 mg
Protein
1.1 g
Kalorie
1935.5 kJ /
460.9 kcal
Tuk
24.3 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
15.8 g
Sacharidy
63.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Pavlova
6hod.
Mixed berry pavlova stack
5hod. 30min.
Fruit coulis
10min.
Salted caramel sauce
40min.
Hokey pokey ice cream
28hod. 25min.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8hod. 50min.
Butterscotch sauce
10min.
Tartare sauce
10min.
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min.
Whipped cream
15min.
Peanut brittle
1hod. 30min.
Berry cordial
40min.