
Zařízení & příslušenství
Caramel sauce
Příprava 5min
Celkový 1hod. 30min
4 portions
Suroviny
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see Tip)1 tsp
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
vinegar1 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
460.9 kcal /
1935.5 kJ
Protein
1.1 g
Tuk
24.3 g
Sacharidy
63.5 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
15.8 g
Sodík
10.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
120 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland