Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 1 cucharada de café soluble
- 500 g de leche semidesnatada
- 100 g de azúcar
- 4 yemas de huevo
- 40 g de clara de huevo pasteurizada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1528 kJ / 366 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Chocolate vienés
20min
Granizado de horchata
4 Std. 5 Min
Helado de chocolate
12 Std.
Sorbete "Clarita"
12 Std. 5 Min
Helado de fresas congeladas
4 Std. 5 Min
Helado de gianduja
8ωρ. 15 λεπτ.
Helado ligero de mango
5h 15min
Helado rápido de avellanas
5 min
Helado de lima
5 min
Helado de chocolate y pasas al brandy
5 Std.
Helado de lemon curd con crujiente de piñones y caramelo de regaliz
9h 15min
Flan de café
4h 20min