Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 - 2 pellizcos de azúcar
- 150 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- 250 g de harina de fuerza
- 1 cucharada de hierbas secas variadas (orégano, albahaca, romero, etc.)
- 1 cucharada de queso parmesano rallado
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de mantequilla fundida (y un poco más de mantequilla para engrasar el molde)
- 200 - 250 g de queso rallado variado (emmental, mozzarella, cheddar, etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1191 kJ / 285 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Focaccia de Puglia
1 Std.
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2h 50min
Galletas saladas con aceitunas, nueces y parmesano
1 Std.
Panecillos de jamón y queso
1h 15min
Panecillos de queso de cabra
2 Std.
Pan de aceitunas
3j
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1h 30min
Panzerotti a la romana
1 Std.
Pan de jamón
2 Std.
Pan milhojas de sobrasada y queso
2j 10 menit
Pan relleno de queso (Khachapuri) - Georgia
30 Min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40min