Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preparazione
- 30 g di formaggio Sbrinz (circa 2 cm), per cospargere
Impasto
- 300 g di acqua q.b. per spennellare
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglie lavate e asciugate
- 20 g di rucola
- ½ cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 500 g di farina semibianca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
Burro alle erbe aromatiche
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglie lavate e asciugate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di burro, morbido
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca (circa 20 g), tagliata finemente
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1533 kJ / 366 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Colorare le uova di arancione
55 Min
Chips croccanti con guacamole
1h
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Baguette
4 Std.
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2h 40 min
Panini cotti a vapore
2h 10 min
Pane a fisarmonica alle erbe
1 Std. 20 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min