Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di farro in grani
- 400 g di farina + q.b. per infarinare
- 1 cubetto di lievito fresco (40 g)
- 80 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- 400 g di yogurt
- 1 uovo sbattuto, per spennellare
- Semi di sesamo, per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Pane per toast
3 Std.
Budino alla zucca
50 Min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3h 30min
Pan Brioche
8 Std.
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 godz. 55 min
Pane al pomodoro e basilico
1 Std. 45 Min
Pane a fisarmonica alle erbe
1 Std. 20 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min