Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di farro in grani
- 400 g di farina + q.b. per infarinare
- 1 cubetto di lievito fresco (40 g)
- 80 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- 400 g di yogurt
- 1 uovo sbattuto, per spennellare
- Semi di sesamo, per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Pane per toast
3 Std.
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40min
Panini di San Gallo
26sa 30 dk
Pane per toast
16h
Grissini
2 Std.
Pane rustico
2 Std.
Grissini
1 godz. 20 min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pane paesano
3 Std.
Pane ticinese
1h 50min