Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 600 g di farina di grano, etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g di acqua
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (80 g)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio vegetale
Burro alle erbe aromatiche
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla, halbiert
- 3 rametti di prezzemolo fresco, abgezupft
- 3 rametti di basilico, fresco, abgezupft
- 100 g di burro, non salato, weich, in Stücken
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1183 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Panini Pita
2 Std.
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Pane ripieno Margherita
3h 15min
panini al latte
2 Std. 5 Min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 Std. 30 Min
Caramelle alla panna
2 Std.
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 Std. 30 Min
Insalata di pasta
35 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min