Gezouten-Karamelijs
TM6

Gezouten-Karamelijs

4.3 (4 hodnocení)

Suroviny

Gezouten-karamelsaus

  • 250 g witte suiker
  • 200 g room, min. 30% vet
  • 1030 g water
  • 1 tl citroensap
  • 30 g ongezouten boter, koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
  • 1 tl zout
  • 50 g azijn

IJs

  • ½ vanillestokje
  • 600 g volle melk
  • 200 g room, min. 30% vet
  • 30 g suiker
  • 6 eierdooiers

Nutriční hodnoty
na 1 porties
Kalorie
2034 kJ / 486 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
40 g
Tuk
33 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty