Zařízení & příslušenství
Gezouten-Karamelijs
Příprava 25min.
Celkový 14hod.
8 porties
Suroviny
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porties
Protein
7 g
Kalorie
2034 kJ /
486 kcal
Tuk
33 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vloeibare karamel
25min.
Basis karamel
25min.
Flan van asperges met zeetong
Žádné hodnocení
Nougatine
1hod. 30min.
Karamelsaus
1hod. 30min.
Honingraat
1hod. 30min.
Snelle chocolade amandel fudge
Žádné hodnocení
Witte chocolade en amandel brownies
1hod.
Gezouten karameltaart
2hod. 40min.
Brownie koekjes
1hod. 35min.
Chocoladehazelnootpasta
45min.
Chocolade salami
3hod. 10min.