
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gezouten-karamelsaus
- 250 gram witte suiker
- 200 gram room min. 30% vet
- 1030 gram water
- 30 gram ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
- 1 theelepel citroensap
- 1 theelepel zout
- 50 gram azijn
IJs
- ½ vanillestokje
- 600 gram volle melk
- 200 gram room min. 30% vet
- 30 gram suiker
- 6 eierdooiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 porties
- Kalorie
- 486 kcal / 2034 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Kaneelrolletjes met glazuur
2hod. 30min
Kerstman macarons
3hod. 20min
Citroenmeringuetaart
2hod. 30min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Half bolletje vanille en karamel
Žádné hodnocení
Taart met karamel en vanille
4hod. 30min
Basis karamel
25min
Warme chocolademelk op een stokje
1hod. 20min
Chocolade sneeuwballen
1hod.
Spinazierisotto met asperges
40min
Cheesecake likeur
10min
Karamelsaus
1hod. 30min