Gezouten-Karamelijs

4.2 5 rating
Příprava 25min.
Celkový 14hod.
8 porties

Suroviny

Gezouten-karamelsaus
  • witte suiker
    250 g
  • room min. 30% vet
    200 g
  • water
    1030 g
  • ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
    30 g
  • citroensap
    1 theelepel
  • zout
    1 tl
  • azijn
    50 g
IJs
  • vanillestokje
    ½
  • volle melk
    600 g
  • room min. 30% vet
    200 g
  • suiker
    30 g
  • eierdooiers
    6

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porties

Protein 7 g
Kalorie 2034 kJ / 486 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...