Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gezouten-karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 30 g ongezouten boter, koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
- 1 tl zout
- 50 g azijn
IJs
- ½ vanillestokje
- 600 g volle melk
- 200 g room, min. 30% vet
- 30 g suiker
- 6 eierdooiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 porties
- Kalorie
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Meringue spoken
12hod. 25min
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Gember schillen
Žádné hodnocení
Boterkoekjes
50 Min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Victoria Sponge cake
Žádné hodnocení
Honingraat
1 Std. 30 Min
Dropijs
8 Std. 30 Min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Žádné hodnocení
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min