Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crepes
- 100 g manteiga
- 500 g leite
- 4 ovos
- 130 g farinha tipo 65
- 1 pitada de sal
- Óleo q.b. p/ untar
Fricassé de marisco
- 10 g salsa
- 1000 g mexilhão fresco e limpo
- 200 g camarão c/ casca (30/40)
- 500 g lombos de salmão s/ pele, cortados em cubos
- Sal q.b.
- 1 limão, só o sumo
- 60 g chalota
- 400 g vinho branco
- 1 c. sopa de folhas de tomilho
- 1 folha de louro
- 200 g natas
- 200 g leite evaporado
- 2 gemas de ovo
- 90 g amido de milho
- 1 c. chá de caril em pó
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó (volitelně)
- 20 talos de cebolinho
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1290 kJ / 360 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Folar de Valpaços
4 godz. 20 min
Gaspacho de tomate e alperce
1 Std. 15 Min
Molho holandês
15 min
Mousse de meloa
6h 55min
Peru de Natal Recheado
19h
Risoto de favas e camarão
25 min
Escabeche de pernil - TM5
10h
Pudim abade de Priscos
2 Std. 15 Min
Arroz de pato árabe
1 Std. 30 Min
Bola de alheira com espinafres
1 Std. 10 Min
Folar transmontano
3 Std. 50 Min
Risoto de champanhe
40 Min