Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho
- 5 g hortelã, só as folhas
- 120 g iogurte grego
- ½ c. chá de sal
- 30 g sumo de lima (1 unid. aprox.)
Fritos
- 300 g farinha tipo 65
- 800 g ervilhas descongeladas bem escorridas
- 5 g hortelã, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 1 limão, só a raspa
- 5 g açúcar
- ½ c. chá de fermento p/ bolos
- 360 g cerveja
- Óleo de amendoim q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 171 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Almôndegas de borrego com molho de iogurte e arroz
40 min
Manteiga de sementes de girassol
15 Min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1 Std. 25 Min
Falafel de milho
40 min
Iogurte tipo skyr
12h
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3 Std.
Bolo brownie de chocolate e beterraba com manteiga de amendoim
1 Std. 15 Min
Pasta de grão e milho
35 min
Cheesecake no bake
45 min
Abóbora de Natal recheada
3 Std.
Húmus de curgete
15 Min
Cheesecake de abacate vegan
6u.