
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g vegetarischer Aufschnitt in Scheiben, halbiert (z. B. Mortadella von Rügenwalder Mühle)
- 80 g Gouda in Scheiben, halbiert
- 70 g Cornichons in Stücken
- 10 g Gurkenwasser von den Cornichons
- 150 g Frischkäse
- ¼ Bund Schnittlauch in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 95 kcal / 397 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Veganer Feta-Ersatz mit Kräuteröl
1hod. 10min
Chicoréesalat mit Süßkartoffel-Bärlauch-Dressing
45min
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15min
Grüner Kräuteraufstrich
25min
Porree-Spätzle-Salat
50min
Tomatenquark
10min
Vegetarischer Brotaufstrich
5min
Radieschen-Zaziki
10min
Kerniger Brotaufstrich
5min
Käse-Salat
15min
Vegane Leberwurst-Alternative
20min
Veganes "Mett"
1hod. 10min