Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 70 g de aceite de oliva (y algo más para untar)
- 200 g de harina de fuerza
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharada rasa de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 697 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3.61 g
- Sacharidy
- 23.96 g
- Tuk
- 6.27 g
- Vláknina
- 1.31 g
Alternativní recepty
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1 godz. 45 min
Panecillos de agua
2 godz.
Pan de molde sin corteza
2h 20min
Panecillos con semillas de amapola
2 godz. 40 min
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3h 35min
Pan de cañada (pan plano con aceite)
50min
Medias noches
1h 20 min
Pan de molde
3h
Bollitos de aceite
40 Min
Molletes de Antequera
2 Std. 45 Min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min