Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 70 g de aceite de oliva (y algo más para untar)
- 200 g de harina de fuerza
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharada rasa de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 697 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3.61 g
- Sacharidy
- 23.96 g
- Tuk
- 6.27 g
- Vláknina
- 1.31 g
Alternativní recepty
Pan de molde sin corteza
2h 20min
Pan de molde
3h
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Medias noches
1 Std. 20 Min
Baguette
3h 45min
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min
Panecillos de agua
2h
Bollitos de aceite
40 Min
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1h 45 min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min
Molletes de Antequera
2 Std. 45 Min