Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
- 15 - 20 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 500 g de harina de fuerza
- 80 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de orégano seco
- ½ cucharadita de guindilla seca desmenuzada
- 1 cucharadita de sal
- 80 - 90 g de sardinas en aceite (escurridas y desmenuzadas)
- 100 g de cebolla en cuartos
- 60 g de pimiento rojo (en trozos de 3-4 cm)
- 60 g de pimiento verde (en trozos de 3-4 cm)
- 180 - 200 g de tomate en rodajas finas
- 300 g de queso gallego (tipo Arzúa-Ulloa) en rebanadas
- 10 - 12 aceitunas verdes sin hueso
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Tuk
- 32.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza rústica napolitana (parigina)
3h 45min
Calzone margarita con huevo
2 godz. 50 min
Pan picnic de tres sabores
1h 30min
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Masa para empanadillas
1 Std. 40 Min
Masa básica de pizza
1h
Pizza de patata con verduras
1h 45min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1h
Empanadillas de Lorca
2h
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1 Std. 40 Min
Pizza con borde relleno de queso
1h
Pizza cuatro quesos
1h 30min