Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sobres de gelatina neutra en polvo
- 200 g de agua
- 400 g de azúcar
- 85 g de gelatina en polvo sabor fresa (o de otro sabor a su gusto) 1 sobre
- 1 cucharadita de aceite de girasol (para engrasar el molde)
- Nutriční hodnoty
- na 25 g
- Kalorie
- 412 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 22.2 mg
Alternativní recepty
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min
Gominolas de mango
12h 20min
Lenguas de gato
40min
Helado de nata con láminas de chocolate
8j 30 menit
Helado de stracciatella
8hod. 15min
Gominolas de zanahoria
1h
Bombones de Bailey's
1 godz. 20 min
Nubes de gelatina
14 Std.
Petit de fresas
2h 5min
Helado de chocolate blanco
12h 10 min.
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Gominolas de refresco de cola
12h