Cake à l'abricot

Cake à l'abricot

4.7 110 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 50min.
10 parts

Suroviny

Le cake
  • 160 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 150 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 3 œufs
  • 170 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 200 g d'abricots frais coupés en quatre
Le sirop (facultatif)
  • 100 g d'eau
  • 100 g de sucre en poudre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 16.9 mg
Protein 4.2 g
Kalorie 1330.4 kJ / 318.1 kcal
Tuk 14.9 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 9.3 g
Sacharidy 41.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...