Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 215 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre, coupé en dés, et 10 g pour le moule
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 280 g de farine de blé, et 20 g pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 30 g de poudre d'amande
- 300 g de myrtilles fraîches
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe rase de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2738 kJ / 655 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux brimbelles des Vosges (ou myrtilles)
3sa 45 dk
Tarte à la rhubarbe
1h
Tarte amandine aux cerises
2h 30min
Tarte tutti frutti à la vanille
3 Std. 20 Min
Clafoutis aux myrtilles
50min
Gâteau aux quetsches
45min
Muffins gourmands aux myrtilles
35min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2 Std. 5 Min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Tarte aux mirabelles
50min
Tartelettes aux quetsches
45min