Sauce au caramel
TM6

Sauce au caramel

4.6 (48 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g de sucre
    nebo 250 g de sucre brun
  • 200 g de crème, min. 30% M.G.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre non salé, froid et autant que possible en une seule pièce (env. 60 x 40 x 10 mm)
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Nutriční hodnoty
na 400 g
Kalorie
8545 kJ / 2040 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
256 g
Tuk
111 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty