Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 180 g Zucker
- 250 g Margarine, weich
- 4 Eier
- 50 g Kakao
- 200 g Crème fraîche
- 200 g Mehl
- 1 geh. TL Backpulver
Marzipan und Fertigstellung
- 250 g Mandeln, blanchiert
- 180 g Zucker
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Fläschchen Bittermandelaroma
- 400 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 40 g Kokosfett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Marzipan-Torte
5 Std.
Nougat küsst Orange
4 Std.
Kleine Sünde
1 godz. 30 min
Banana-Cream-Pie
2 Std.
Rumtorte
4 Std.
Latte-Macchiato-Torte
5 Std. 30 Min
Eierlikör-Candy Cake
3 Std.
Mandeltårta - schwedische Mandeltorte
8h 15min
Schokoladenkuchen mit Frischkäse-Karamell-Topping
2 Std. 30 Min
Pfirsich-Cheesecake
1 Std. 40 Min
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2 Std. 30 Min
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3 Std.