Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuit
- 100 g Mehl
- 20 g Speisestärke
- ½ TL Backpulver
- 4 Eier (Kl. M)
- 100 g Zucker
- 1 Prise Salz
Nuss-Sahne und Fertigstellung
- 230 g Haselnüsse
- 3 EL Rum
- 5 EL Orangensaft
- 2 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 660 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 120 g Puderzucker
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 300 g Marzipanrohmasse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2157 kJ / 515 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Marzipanstollen
4h
Profiteroles-Erdbeer-Torte
12 Std.
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Schwarzwälder Kirschtorte
10 godz. 30 min
Schoko-Mocca-Sahne-Torte
4h 30 min
Zitronen-Biskuitrolle
5 Std.
Latte-Macchiato-Torte
5 Std. 30 Min
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7 godz.
Marzipan-Torte
5 Std.
Frankfurter Kranz
6 godz.
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Himmelstorte
1 Std. 40 Min