Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 6 Eier
- 200 g Zucker
- 200 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 25 g Kakao
- 1 Prise Salz
- 1 TL Lebkuchengewürz
Füllung und Fertigstellung
- 600 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 8 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 800 g Aprikosenkonfitüre
- 200 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2072 kJ / 495 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 60 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Franzbrötchen-Stollen
32 Std.
Marzipan-Mohn-Torte
5h
Erdbeer-Himmelstorte
5h
Festlicher Gewürzkuchen
96u.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5h
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Schoko-Waldmeister-Himbeer-Torte
6 Std. 30 Min
Brownies mit Vanille-Pistazien-Creme
10óra
Grusel-Schnitten
1 godz. 30 min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Rote-Grütze-Torte
5h 30min
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3h 30min