Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mandelboden
- 70 g Mandeln, blanchiert
- 1 Ei
- 50 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 10 g Speisestärke
Biskuitteig
- 4 Eier, getrennt
- 120 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 160 g Mehl
- ¼ TL Backpulver
Füllung
- 200 g Sahne
- 1 Pck. Sahnesteif
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 500 g Magerquark
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- 100 g Zucker
- 1 EL Zitronensaft
- 60 g gebrauchsfertige Gelatine, z.B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine
- 250 g Himbeeren, frisch oder TK, aufgetaut
Fertigstellung
- 500 g Himbeeren, frisch oder TK, aufgetaut
- 30 g gebrauchsfertige Gelatine, z.B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine
- 60 g Zucker
- 120 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 30 g Kuvertüre, dunkel, in kleinen Stücken
- 1200 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1961 kJ / 468 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biskuit
1h 50min
Schachbrett-Torte
5 Std. 10 Min
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48h
Schoko-Biskuitrolle
14 Std.
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5 Std. 20 Min
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13h
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 Std.
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4h 10min
Donauwellen
2h 30min
Allrounder-Torte
1 godz. 30 min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5h