Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuit
- 3 Eier
- 25 g Milch
- 120 g Zucker
- 50 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- 20 g Kakao
- 1 ½ TL Backpulver
- 1 ½ TL Lebkuchengewürz
Füllung und Fertigstellung
- 6 Blätter Gelatine
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 30 g Orangensaft
- 150 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- Kakao zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3 Std.
Bananen-Eierlikör-Torte
11 Std. 40 Min
Tiramisu-Torte
5h
Waldfrucht-Frischkäse-Torte
3 Std.
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5h 20min
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Kirsch-Windbeutel-Torte
5h
Nougat küsst Orange
4 Std.
Zimt-Torte
1 Std. 30 Min
Gestrudelter Orangen-Kirsch-Kuchen
2 Std. 50 Min
Orangen-Schokoladen-Torte
3 Std. 40 Min
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10 Std.