Zařízení & příslušenství
冰糖銀耳雪梨
Příprava 20min.
Celkový 50min.
1 罐
Suroviny
-
新鮮白木耳 去根部,切塊(約1公分)125 克
-
水梨 去皮,去籽,切塊(約1公分)500 克
-
冰糖110 克
-
檸檬汁2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 罐
Sodík
8.9 mg
Protein
2.2 g
Kalorie
2680.3 kJ /
641.2 kcal
Tuk
0.8 g
Vláknina
11.9 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
171.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
不膩口雙果醬
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan