Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 170 g Tapioka (Perlen)
- 100 g Klebreis
- 170 g Naturreis
- 300 g Milch
- 35 g Olivenöl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Apfelessig
- 1 TL Backpulver
- 1 EL Pizzagewürz
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
1
geh. TL Johannisbrotkernmehl
nebo 1 geh. TL Guarkernmehl (z.B. Biobin)
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 250 g Suppengemüse, in Stücken (z.B. Möhre, Sellerie, Porree)
- 30 g Butter
- 40 g Tomatenmark
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Crème fraîche
- 300 g Erbsen, frisch oder TK
- 200 g gekochter Schinken, in Streifen
- 200 g Gouda, in Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3400 kJ / 812 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Mais-Buchweizen-Brot
1 godz. 30 min
Tomaten-Focaccia
1 Std. 50 Min
Toastbrot
3h
Waffeln
50 min
Reis-Hirse-Brot
1h 40min
Reis-Stärke-Brot
1h 15min
Maisspätzle
15 Min
Reis-Mischbrot
1 godz. 45 min
Brötchen
2h
Sommerliche Gemüsepizza (glutenfrei)
1 Std. 50 Min
Glutenfreie Brötchen
1h
Pizza mit Kartoffelteig
8 godz.