Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g natives Olivenöl zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 200 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Dinkelmehl Type 630
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 450 g Radicchio di Treviso (Winter-Radicchio), in Stücken
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g natives Olivenöl
- 200 g Taleggio, ohne Rinde, in Würfeln (1 cm)
- 10 - 15 Walnusshälften
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3130 kJ / 748 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 11.6 g
Alternativní recepty
Pizza mit Kohl und Speck
2h
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1 Std. 15 Min
Reisbällchen
25 min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 godz. 10 min
Apfelkuchen mit Kürbiskernen
1h 25min
Käse-Tomaten-Quiche
1 Std. 20 Min
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17 Std. 15 Min
Mini-Pizzen alla Marinara
2 godz. 10 min
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 min
Pizza Diavolo
1 Std. 15 Min
Bauernpizza
1h 40min