![Rozdrabnianie sera Rozdrabnianie sera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/22CA8234-076B-4B71-AAD5-E67A701055E8/Derivates/e75622ab-4bd9-45ac-a3d1-7c3553c72883.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g sera żółtego, średnio twardego (np. gouda, edam, ementaler, cheddar, twarda mozzarella), pokrojonego na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1323.1 kJ / 316 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Sacharidy
- 0.1 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 898 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Rozdrabnianie orzechów
5min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20min
Rumienienie cebuli i czosnku
20min
Mielenie mięsa
35min
Bułka tarta ze świeżego pieczywa
5min
Siekanie cebuli
5min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20min
Rozdrabnianie parmezanu
5min
Kruszenie kostek lodu
5min