Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 130 g de leche
- 1 huevo
- 20 g de harina de repostería
- 20 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
Brioche
- 50 g de pasas sin semillas
- 50 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 2 cucharadas de ron dorado
- 150 g de leche
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 3 yemas de huevo
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 50 g de azúcar
- 50 g de almendra molida
- 1 huevo batido (para pintar)
- 1 - 2 cucharadas de jalea de manzana (para pintar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Roscón gallego
1h 30min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 godz. 30 min
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Cake especiado de Navidad
3h 50min
Kugelhopf alsaciano
4 Std.
Rosca de carnaval
2 Std. 10 Min
Roscón relleno con frutas confitadas
4 Std.
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Kringle navideño con confitura de arándanos
2h 20min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Suizos
2h 30min
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min