Kompatibilní verze
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de mantequilla y vainilla
- 300 g de azúcar
- 1 cucharada rasa de azúcar vainillado
- 4 huevos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para engrasar el molde)
- 200 g de nata líquida
- 350 g de harina de repostería (y un poco más para enharinar el molde)
- 16 g de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
Crema de mantequilla con leche
- 350 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 120 g de leche
- 120 g de azúcar glas
Montaje
- 800 g de frutos rojos frescos variados
- 1000 g de fondant (blanco, azul y rosa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1810 kJ / 433 kcal
- Protein
- 5.82 g
- Sacharidy
- 52.23 g
- Tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 2.17 g
Alternativní recepty
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45min
Red velvet cake
5h
Ganache de chocolate blanco
1 Std. 5 Min
Ganache de chocolate
1h 10min
Cupcakes tricolores
2 Std.
Cupcakes de tiramisú
1h
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Frosting de mascarpone y cacao
10 Min
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Frosting de chocolate y queso cremoso
10 Min
Nata de trufa
8sa 15 dk