Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 275 g bal
- 1400 g su
- 250 g demirhindi, kurutulmuş, ufalanmış (750 g su ile 12 saat ıslatılmış)
- 1 çubuk tarçın
- 2 - 3 adet karanfil
- 10 g zencefil, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 1 tutam adaçayı yaprağı, kurutulmuş (volitelně)
- 1 - 2 tutam kurutulmuş ıhlamur (volitelně)
- ½ adet yıldız anason (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 836.7 kJ / 199.9 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 52.9 g
- Tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0 g