![Empanada de raxo Empanada de raxo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/739B8DCC-25F4-42B7-A565-A5949F6484CF/Derivates/64C47CAA-59CC-4079-9E39-62BEBDD21E35.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de cebolla en mitades
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 80 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de sal
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- 180 g de agua
- 30 g de manteca de cerdo
- 450 g de harina de fuerza
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de lomo de cerdo en filetes finos
- 1 huevo batido (para pintar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 12.76 g
- Sacharidy
- 30.62 g
- Tuk
- 13.87 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orejas de carnaval
30min
Vieiras "Rias baixas"
1u. 10min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Masa para empanada con levadura
1u. 20min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Empanada de lacón con grelos
2h
Roscón gallego
1h 30min
Bica de Castro Caldelas
1u. 20min
Empanada de bonito
1u. 20min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15 min
Filloas
1h
Empanada de sardinas
1h 15 min