Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de chocolate
- 8 claras de huevo L (53-63 g cada huevo)
- 165 g de azúcar
- 280 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
-
140
g de avellanas
nebo 140 g de almendras tostadas sin sal - 280 g de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para engrasar)
- 10 yemas de huevo L (53-63 cada huevo)
Ganache
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 170 g de nata (35% de grasa)
Montaje
- 1 ½ cucharadita de colorante alimentario negro
- 3 - 4 cucharadas de azúcar glas
- 2 - 3 cucharaditas de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho de limón al vapor
2 Std. 20 Min
Bizcocho de chocolate sin huevo
1 Std. 25 Min
Bollitos al vapor con centro de chocolate y salsa de cerezas
1h 30min
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Cañas de nata
30min
Crêpes de chocolate con compota de frambuesas y manzana
1h 30min
Poción mágica
1 godz. 5 min
Masa de crêpes de chocolate
1 Std. 15 Min
Batido de brownie de chocolate
35 Min
Postre de bizcocho y crema de queso
30min
Tarta monstruo rosa
3 Std. 15 Min
Tarta a los tres chocolates con crujiente de almendra
5h 30min