Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de croquetas
- 70 g de arroz de grano redondo
- 40 g de mijo en grano
- 70 g de trigo sarraceno en grano
-
150 - 200
g de atún en aceite escurrido
nebo 150 - 200 g de bonito en escabeche escurrido - 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 30 g de cebolla
- 800 g de leche entera
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
Rebozar y freír
- 200 g de pan rallado sin gluten (certificado sin gluten)
- 3 huevos batidos
- 300 - 500 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 344 kJ / 82 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 4.96 g
- Tuk
- 5.89 g
- Vláknina
- 0.23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5h
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 godz. 10 min
Lasaña sin gluten
2h
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 godz. 20 min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10min
Tortitas sin gluten
40 min