Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 300 g de harina
- 3 huevos
- 10 g de aceite de oliva
Relleno
- 100 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
- 250 g de mozzarella en trozos (escurrida)
- 250 g de requesón (bien escurrido)
- 2 huevos
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Bechamel
- 500 g de leche entera
- 50 g de harina
- 20 g de mantequilla
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Preparación
- harina para espolvorear
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal
- 150 - 200 g de jamón cocido en lonchas (10x12 cm)
- 10 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2630 kJ / 628 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 33.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huevos gratinados
20min
Tartaletas de queso soufflé
35min
Risotto
30 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Pappardelle con rúcula y requesón
1 godz.
Crostini con champiñones y queso fontina
35min
Tartaletas de huevo y jamón
30 min
Delicias de jamón y queso
1h 30min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1 godz.
Risotto cuatro quesos
25min
Risotto al limón
25min
Farfalle a los cuatro quesos
25min