
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuit
- Butter zum Einfetten
- 3 Eier
- 75 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 80 g Mehl
- 20 g Kakao
- 1 EL Milch
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 175 g Zucker
- 4 Eiweiß zimmerwarm
- 1 TL Zitronensaft
- 6 Kugeln Vanilleeis (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 383 kcal / 1603 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 64 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Pummelhummeltorte
5hod.
Kirsch-Baiser-Tarte
2hod. 15min
Eton Mess
4hod. 20min
Baiserbäume
3hod. 20min
Baisergeister
4hod.
Weihnachtliche Opernschnitte
1hod. 50min
Erdbeer-Flockentörtchen
3hod. 30min
Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
2hod. 25min
Erdbeer-Macarons
26hod.
Marzipanapfel mit Vanilleschaum
1hod. 35min
Marshmallows
2hod. 30min
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2hod. 10min