Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 80 g Kuvertüre, Zartbitter, in Stücken
- 120 g Butter, in Stücken
- 50 g Mandelstifte
- 75 g Cornflakes
Creme
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Bananen, reif, in Stücken
- 40 g Zitronensaft
- 500 g Mascarpone
- 500 g Magerquark
- 50 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 2 Päckchen gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (à 30 g)
- 100 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
Belag
- 1 Glas Sauerkirschen (ca. 600 g)
- Wasser zum Auffüllen
- 35 g Zucker
- 1 Päckchen Tortenguss, rot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Zitronen-Joghurt-Torte
9 Std.
Erdbeer-Zitronen-Torte
5h
Mandarinenkuchen vom Blech
1h 30min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1h 20 min
Fruchtige Erdbeer-Schmand-Torte
5h 30min
Erdbeer-Quark-Torte
2 Std. 45 Min
Spiegelei-Kuchen
1h 15 min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1h
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3 Std. 10 Min
Apfel-Schmand-Torte
2h
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7 Std.