Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 克 冬粉 (粉丝)
- 温水 ,浸泡用
- 70 克 蒜瓣
- 40 克 食油
- ½ 茶匙 盐 (volitelně)
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 35 克 糖
- 40 克 酱青
-
20
克 米酒
nebo 20 克 白葡萄酒 - 700 克 水
- 200 - 250 克 鲜虾 ,中型,去肠泥
- 200 克 新鲜扁豆
- 50 克 青葱 ,切葱花,或切卷丝(参考贴士),装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1832 kJ / 438 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g