洋葱番茄蒸鲳鱼

洋葱番茄蒸鲳鱼

4.6 28 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 黄甜椒
    40 克
  • 洋葱
    80 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 30 克
  • 樱桃番茄 一切二
    150 克
  • 番茄酱
    40 克
  • 1 茶匙
  • 生抽
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 鲳鱼 约400克,去除内脏,在鱼肚上开两个斜刀
    1 条
  • 料酒
    1 汤匙
  • 蒸煮用
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20 g
Kalorie 1039 kJ / 248 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 8.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...