Zařízení & příslušenství
洋葱番茄蒸鲳鱼
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
黄甜椒40 克
-
洋葱80 克
-
蒜头2 瓣
-
油30 克
-
樱桃番茄 一切二150 克
-
番茄酱40 克
-
糖1 茶匙
-
生抽20 克
-
盐½ 茶匙
-
鲳鱼 约400克,去除内脏,在鱼肚上开两个斜刀1 条
-
料酒1 汤匙
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20 g
Kalorie
1039 kJ /
248 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
8.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína