Zařízení & příslušenství
白菜肉丸汤
Příprava 5min.
Celkový 25min.
6 人份
Suroviny
肉丸
-
猪前腿肉 切条(1公分), 稍微冷冻200 克
-
玉米粉 (淀粉)2 汤匙
-
麻油1 茶匙
-
蛋白1 个
-
酱青1 汤匙
-
盐 适量调味1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
汤底
-
包菜 切块(4-5 公分)400 克
-
热水1400 克
-
天津冬菜30 克
-
鸡精粉½ 汤匙
-
新鲜姜2 片
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
盐 适量调味1 小撮
-
青葱 切葱花,装饰用1 小支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8 g
Kalorie
523 kJ /
125 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
东方之猪
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní