白菜肉丸汤

白菜肉丸汤

4.4 26 rating
Příprava 5min.
Celkový 25min.
6 人份

Suroviny

肉丸
  • 猪前腿肉 切条(1公分), 稍微冷冻
    200 克
  • 玉米粉 (淀粉)
    2 汤匙
  • 麻油
    1 茶匙
  • 蛋白
    1 个
  • 酱青
    1 汤匙
  • 适量调味
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
汤底
  • 包菜 切块(4-5 公分)
    400 克
  • 热水
    1400 克
  • 天津冬菜
    30 克
  • 鸡精粉
    ½ 汤匙
  • 新鲜姜
    2 片
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 适量调味
    1 小撮
  • 青葱 切葱花,装饰用
    1 小支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8 g
Kalorie 523 kJ / 125 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...