Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 克 橄榄油
- 50 克 酱青
- ½ 茶匙 红糖
- 1 个 柠檬 ,有机优选,取皮和果汁
- 4 片 新鲜三文鱼片 (每片150-180 克),去皮
- 100 克 小红葱 ,切块
- 1 个 蒜瓣
- 100 克 蒜苗 (韭葱),只取白色部分,切块
- 20 - 30 克 新鲜姜 ,去皮 (volitelně)
- 100 克 西芹 ,切块
- 350 克 冷冻豌豆
- 450 克 水
- 2 茶匙 盐
- 400 克 西兰花 ,切小朵
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 50 - 100 克 鲜奶油 (约含18%脂肪),依个人口味调整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 9.4 g