Zařízení & příslušenství
日式炒野菜
Příprava 5min.
Celkový 25min.
5 人份
Suroviny
-
水240 克
-
茄子 切段(2 公分)100 克
-
芽菜(绿豆芽)120 克
-
白菜叶 切条70 克
-
小白菜 修饰,横切一半110 克
-
日式酱油2 汤匙
-
味醂2 汤匙
-
冷压芝麻油2 汤匙
-
麻油1 茶匙
-
香烤芝麻 黑与白,装饰用1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
素食日记
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní