Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 克 洋葱 ,切半
- 1 条 新鲜红辣椒 ,去籽
-
20
克 酸柑(青柠)汁
nebo 20 克 柠檬汁 - ½ - 1 茶匙 盐 ,适量调味
- 10 克 橄榄油
- 2 - 3 小支 新鲜芫荽 ,只取叶片
- 200 克 番茄 ,一切四块
- 500 克 牛油果(鳄梨) (2-3个),熟透,切块
- 黑胡椒粉 ,适量调味
- Nutriční hodnoty
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 5283 kJ / 1263 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 128 g
- Vláknina
- 36.3 g