Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
-
100
g de pimiento rojo en trozos
nebo 100 g de pimiento verde en trozos - 2 dientes de ajo
- 1 zanahoria (aprox. 60 g) en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 80 g de chorizo en rodajas
-
100
g de jamón serrano en dados
nebo 100 g de dados de beicon - 800 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pastilla de caldo Avecrem Carne Gallina Blanca
- 700 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1311 kJ / 314 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 11.6 g
Alternativní recepty
Guiso de patatas con magro
1h
Garbanzos con chistorra
40min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Lentejas estofadas para dos
2h 30 min
Lentejas con arroz
40min
Judías blancas con chorizo
40min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Fideuá con carne
30min
Judías blancas a la hortelana
45min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h