Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla cortada en trozos de aprox. 3 cm.
- 150 g de pimiento rojo cortado en trozos de aprox. 3 cm.
- 150 g de pimiento verde cortado en trozos de aprox. 3 cm.
- 300 g de calabacín sin pelar, en cuartos a lo largo y luego en trozos de 3 cm
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de tomate triturado en conserva (1 lata)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 792 kJ / 189 kcal
- Protein
- 2.56 g
- Sacharidy
- 8.28 g
- Tuk
- 16.85 g
- Vláknina
- 2.98 g
Alternativní recepty
Salmorejo
10min
Crema de calabacín
25min
Pisto para dos
20min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Natillas
40min
Albóndigas en salsa española
55min
Lentejas estofadas
3h 45 min
Gazpacho
10min
Guisantes con jamón
30 min
Ensaladilla rusa
1 godz. 15 min
Tomate frito
25min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min