Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g azeite
-
200
g cebola cortada em fatias
nebo 200 g cebola roxa cortada em fatias
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 18 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear 200 g de cebola
20 min
Saltear 400 g de beringela
35min
Refogar 250 g de chalota
25 min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Saltear 350 g de chalota
Žádné hodnocení
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50min
Refogar 350 g de chalota
25 min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min