Zařízení & příslušenství
Refogar 200 g de cebola
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 dose
Suroviny
-
azeite20 g
-
200 g cebola roxa, cortada em fatiascebola cortada em fatias200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 dose
Sodík
18 mg
Protein
2 g
Kalorie
972 kJ /
232 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Refogados
12 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko
Mohlo by se vám také líbit...
Arroz basmati
35min.
Arroz agulha
35min.
Saltear carne de porco em cubos
15min.
Saltear 200 g de alho-francês
20min.
Refogar 350 g de chalota
25min.
Refogar 250 g de chalota
25min.
Saltear 250 g de chalota
20min.
Refogar 200 g de cebola e alho
20min.
Saltear 200 g de cebola e alho
20min.
Refogar 200-300 g de cebola
20min.
Saltear 300 g de cebola
20min.
Saltear 200 g de cebola
20min.