Zařízení & příslušenství
Mandarin and White Chocolate Trifle
Příprava 30min.
Celkový 6hod.
8 portions
Suroviny
Mandarin Jelly
-
tinned mandarin segments in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
caster sugar120 g
Gingerbread Layer
-
unsalted butter diced100 g
-
gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)200 g
-
light brown sugar50 g
-
ground cinnamon2 pinches
White Chocolate Custard and Assembly
-
white chocolate small pieces or callets150 g
-
milk450 g
-
cornflour20 g
-
large eggs2
-
caster sugar40 g
-
Cointreau (volitelně) to taste3 - 4 Tbsp
-
tinned mandarin segments in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
Serving
-
double cream300 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
103 mg
Protein
7 g
Kalorie
2754 kJ /
661 kcal
Tuk
42 g
Nasycený tuk
26 g
Sacharidy
60 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Irish Cream and Pistachio Fudge
4hod. 25min.
Stilton and Walnut Pâté
5min.
Sticky Toffee Puddings
1hod.
Rhubarb Fool
1hod. 10min.
Lemon Posset
2hod. 40min.
Bread Sauce
1hod. 25min.
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9hod.
Rhubarb Crumble
55min.
Brioche Berry Pudding
1hod.
Coffee and Walnut Cake
1hod. 10min.
Ginger Flapjacks
1hod. 30min.
Mincemeat Crumble Cake
1hod. 15min.