
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mandarin Jelly
- 240 g tinned mandarin segments in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice
- 4 gelatine leaves
- water for soaking
- 120 g caster sugar
Gingerbread Layer
- 100 g unsalted butter diced
- 200 g gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)
- 50 g light brown sugar
- 2 pinches ground cinnamon
White Chocolate Custard and Assembly
- 150 g white chocolate small pieces or callets
- 450 g milk
- 20 g cornflour
- 2 large eggs
- 40 g caster sugar
- 3 - 4 Tbsp Cointreau to taste (volitelně)
- 240 g tinned mandarin segments in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice
Serving
- 300 g double cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 661 kcal / 2754 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 42 g
- Sacharidy
- 60 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Sodík
- 103 mg
Alternativní recepty
Sticky Toffee Puddings
1hod.
Lemon Posset
2hod. 40min
Mincemeat Crumble Cake
1hod. 15min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25hod.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25hod.
Rhubarb Crumble
55min
Irish Cream and Pistachio Fudge
4hod. 25min
Black Forest Trifle
1hod. 45min
Masala Cherry Tiffin
2hod. 30min
Ginger Flapjacks
1hod. 30min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Bara Brith
10hod.