Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mandarin Jelly
- 240 g tinned mandarin segments, in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 120 g caster sugar
Gingerbread Layer
- 100 g unsalted butter, diced
- 200 g gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)
- 50 g light brown sugar
- 2 pinches ground cinnamon
White Chocolate Custard and Assembly
- 150 g white chocolate, small pieces or callets
- 450 g milk
- 20 g cornflour
- 2 large eggs
- 40 g caster sugar
- 3 - 4 Tbsp Cointreau, to taste (volitelně)
- 240 g tinned mandarin segments, in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice
Serving
- 300 g double cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2754 kJ / 661 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Sodík
- 103 mg
Alternativní recepty
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Rhubarb Crumble
55 Min
Pear and Blueberry Crumble
45 Min
Lavender Shortbread
1 Std.
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Bakewell Tart
1h 50min
Apricot and Nut Stuffing
45 Min
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.