Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mandarin Jelly
- 240 g tinned mandarin segments, in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 120 g caster sugar
Gingerbread Layer
- 100 g unsalted butter, diced
- 200 g gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)
- 50 g light brown sugar
- 2 pinches ground cinnamon
White Chocolate Custard and Assembly
- 150 g white chocolate, small pieces or callets
- 450 g milk
- 40 g caster sugar
- 20 g cornflour
- 2 large eggs
- 3 - 4 Tbsp Cointreau, to taste (volitelně)
- 240 g tinned mandarin segments, in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice
Serving
- 300 g double cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2754 kJ / 661 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Sodík
- 103 mg
Alternativní recepty
Toad in the Hole
1sa
Classic Flapjack
55min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Spiced Red Cabbage
1h 10 min
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1sa
Ginger Flapjacks
1h 30min
Christmas Bread Sauce
15min
Sticky Toffee Puddings
1sa
Coronation Chicken Sandwich Filling
45min
Victoria Sponge
1h 10 min
Yorkshire Pudding
1sa