Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sabayon
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 100 g golden caster sugar
- 50 g water, cold
Parfait
- 160 g fresh raspberries
- 250 g double cream
- 60 g meringues, broken in pieces (2-3 cm)
Fresh Berry Sauce
- 30 g sugar
- 150 g fresh strawberries, hulled, halved, plus extra for garnishing
- 150 g fresh raspberries, plus extra for garnishing
- 15 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1208 kJ / 289 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Tuk
- 18.2 g
Alternativní recepty
Strawberry Bavarois
6 Std.
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h
Individual Eton Mess Cheesecakes
3 godz. 15 min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1 Std. 10 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 Std. 10 Min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 Std.
Chocolate Mousse
3h 20min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min