Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sabayon
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 100 g golden caster sugar
- 50 g water, cold
Parfait
- 160 g fresh raspberries
- 250 g double cream
- 60 g meringues, broken in pieces (2-3 cm)
Fresh Berry Sauce
- 30 g sugar
- 150 g fresh strawberries, hulled, halved, plus extra for garnishing
- 150 g fresh raspberries, plus extra for garnishing
- 15 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1208 kJ / 289 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Tuk
- 18.2 g
Alternativní recepty
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Pear Frangipane
1h 30min
Fruit Sauce (Coulis)
10 Min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3 Std. 30 Min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 Std. 10 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Chocolate Meringue Stack
7 Std. 30 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min