Zařízení & příslušenství
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
Příprava 15min.
Celkový 9hod.
8 portions
Suroviny
Sabayon
-
egg yolks from medium eggs4
-
golden caster sugar100 g
-
water cold50 g
Parfait
-
fresh raspberries160 g
-
double cream250 g
-
meringues broken in pieces (2-3 cm)60 g
Fresh Berry Sauce
-
sugar30 g
-
fresh strawberries hulled, halved, plus extra for garnishing150 g
-
fresh raspberries plus extra for garnishing150 g
-
lemon juice15 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3.2 g
Kalorie
1208 kJ /
289 kcal
Tuk
18.2 g
Sacharidy
28.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Rhubarb Fool
1hod. 10min.
Lemon Posset
2hod. 40min.
Peach Melba
35min.
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4hod. 10min.
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3hod.
Peppercorn Sauce
30min.
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1hod. 10min.
Millionaire's Shortbread with a Twist
1hod. 45min.
Smoked Mackerel Pâté
55min.
Victoria Sponge
1hod. 10min.
Berry Christmas Pavlova Wreath
3hod. 30min.
Yorkshire Pudding
1hod.