
Zařízení & příslušenství
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
Příprava 15min
Celkový 9hod.
8 portions
Suroviny
Sabayon
-
egg yolks from medium eggs4
-
golden caster sugar100 g
-
water cold50 g
Parfait
-
fresh raspberries160 g
-
double cream250 g
-
meringues broken in pieces (2-3 cm)60 g
Fresh Berry Sauce
-
sugar30 g
-
fresh strawberries hulled, halved, plus extra for garnishing150 g
-
fresh raspberries plus extra for garnishing150 g
-
lemon juice15 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
289 kcal /
1208 kJ
Protein
3.2 g
Tuk
18.2 g
Sacharidy
28.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The British Isles on a Plate
88 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko