Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Shortbread Base
- 65 g granulated sugar
- 150 g plain flour
- 65 g semolina
- 150 g unsalted butter, cold, diced
Caramel Layer
- 120 g granulated sugar
- 120 g unsalted butter, diced
- 370 g condensed milk
- 80 g golden syrup
- 80 - 100 g hazelnuts, blanched
Chocolate Layer
- 200 g dark chocolate, small pieces or callets
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1726.4 kJ / 412.6 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 44.5 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 35.6 mg
Alternativní recepty
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5h
Chocolate Fudge Cake
1h
Ginger Flapjacks
1 Std. 30 Min
Lavender Shortbread
1h
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Chocolate Tiffin
2h 30min
Bakewell Tart
1h 50min
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Classic Flapjack
55 Min
Yorkshire Pudding
1h